Parerea Ta

5 thoughts on “Parerea Ta

 1. Asteptam poze noi pe acest site si sa vedem si la rubrica traditii ceva ca nu ducem lipsa in aceasta zona. Pagina primariei este una reusita, doresc sa aflu totusi mai multe informatii despre hotararile luate si despre buget. Si eventual stiri. Numai bine!

 2. Tot cautam demult sa revad frumoasele noastre zone, ma bucur ca avem o pagina de internet frumasa imi este dor de locurile natale, as dori sa vad mai multe informatii pe site daca se poate domnule primar. Salutari tuturor

 3. Vreau sa transmit pe aceasta cale salutari domnului primar si multumiri pentru efortul ce il depune pentru comuna noastra.

 4. din punctul meu de vedere aceasta comuna este una foarte frumoasa,si are un Primar foarte bun Degau Sorin de cand este el primar aceasta comuna sa dezvoltat considerabil acest primar a facut foarte multe lucruri fata de ceilalti primari.
  -Asfaltarea satelor Saud-Ferice
  -Infiintarea echipei de fotbal ZORILE BUNTESTI,si multe altele,este un primar bun si merita VOTAT!!!

 5. Site-ul este foarte bine conceput dar din pacate sunt putine informatii sau chiar daca exista unele informatii, acestea nu sunt actualizate (de ex.bilant din 2011, declaratii de avere si interes din 2016, cetificate urbanism din 2011, 2012, etc).
  Ne dorim sa vedem mai multe informatii actuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.